Taller 2009-2010

Taller de teatre 2009-2010

El taller de teatre del Pla Educatiu d’Entorn ha creat tres grups de taller per tal d’ensenyar els alumnes, dramatització, dicció i mímica tot preparant la representació teatral de sainets per representar al centre.
Els monitors del taller han estat Josep Bertomeu i Francesc Bertomeu, membres de la companyia Delta Teatre.
També a la classe de P5, ha preparat una obra de teatre per a celebrar el Sant Jordi. Han representat "La Llegenda de Sant Jordi". Han participat tota la classe i han estat dirigits per la seva mestra Raquel Pellisé.

El grup de Cicle Inicial ha preparat una obra de Josep Bertomeu anomenada “Demanda Judicial” i que ha comptat amb la participació de vuit alumnes i per al que s’ha adaptat el guió original. El mateix Josep Bertomeu els ha dirigit.

En el grup de Cicle Mitjà s’ha preparat una obra de Josep Bertomeu anomenada “La mort de Ramon”. En ella han participat un total de 9 alumnes i els ha dirigit Josep Bertomeu.

El tercer grup, de Cicle Superior han preparat l’obra “Volem canviar el món”, escrita per Francesc Bertomeu i també els ha dirigit i amb la col·laboració de les alumnes: Maria Martí, Anna Pagà, Joana Fabra, Roser Casanova, Thais Cardona, Nora Wachtler, Marina Mars, Karen Valldepérez i Sandra Aliau.

El taller de teatre es realitza un dia a la setmana de 17 a 18 h. durant pràcticament tot el curs.
Com a cloenda del taller es fa una representació per a tots els alumnes al gimnàs del centre de les tres obres esmentades, al matí, i el mateix dia per a tots els pares i mares i familiars a la nit.
Com a part positiva del taller destaquem la bona acollida a l’hora d’assistir a la representació per part de les famílies i el profit que en treuen els alumnes, que es familiaritzen amb el llenguatge teatral (dicció i mímica) i agafen el gust per l’actuació.